Coaching

Het is mogelijk om coaching trajecten aan te gaan. Dit is mogelijk met zowel met individuele personen of groepen personeel. Voorgaand zal eerst een gesprek plaats vinden om de verwachting in beeld te krijgen. Hierna zullen er afspraken gemaakt worden met de opdrachtgever.

(Crisis) begeleiding

Werkkans heeft veel ervaring met complexe (ambulante)zorg. Hierbij kan werkkans ingezet worden om een deelnemer stabiliseren of een nieuwe start te maken. Hierbij zijn de mogelijkheden om een begeleiders groep te faciliteren.

 (Woon/werk) begeleiding

Acute roosterproblemen? Of heeft u langdurige periode uitval? Of wilt u als zelfstandige een aantal dagen vrij?  Hierbij kan Werkkans helpen! Werkkans biedt zich zelf ook aan als persoonlijk begeleider, woonbegeleider, werkbegeleider of een extra inzet van uw werkplek. Hiernaast werkt Werkkans ook samen met meerdere individuele gediplomeerde en ervaren ondernemers, waarbij grotere inzet realiseerbaar is.

Werkkans heeft ervaring met ggz, forensische zorg, jeugd zorg, gezin coaching, gehandicapten zorg, ambulante zorg. Hierbij ervaring in de complexe doelgroepen met daarbij persoonlijkheid stoornissen en/of gedrag problematieken.

Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak via het contact formulier.

 

 

 

 

 

 

  Copyright 2018 Werkkans ©