Mijn naam is Rob Roelofs en samen met mijn vrouw en twee kinderen ben ik woonachtig op de Kamervoort in Angeren

Dit is tevens ook de thuisbasis van Werkkans. Wonen op mijn werklocatie is voor mij een langgekoesterde droom die werkelijkheid is geworden. Een "way of life" die de sfeer ten goede komt en zorgt voor een prettige woon en werkomgeving.

Mensen ondersteunen en begeleiden met het behalen van persoonlijke doelen gaat als een rode draad door mijn leven. Na veel fijne jaren gediend te hebben als beroepsmilitair, ben ik opnieuw de schoolbanken ingeklommen en heb ik een carrière switch gemaakt naar een pedagogisch begeleider van mensen met een licht verstandelijke beperking, complexe gedragsproblematiek en psychische stoornissen. Ik weet hoe lastig het is voor deze doelgroep om werk te vinden en een kans te krijgen om werkervaring op te doen. 

Vanuit dit standpunt heb ik werkkans opgericht. De naam zegt het al... Werkkans biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om te mogen werken en een onderdeel te laten zijn van de maatschappij. Naast deze kans om te werken, vindt ik het ook leuk om in het directe werkveld kansen te bieden. Kijk naar de mogelijkheden onder rubriek "onze diensten"

 

 Copyright 2018 Werkkans ©